Biljartcentrum Oegstgeest


Biljarten

Wat is er nu zo leuk of bijzonder aan de biljartsport? Welnu, het is die hele smalle marge tussen focus en ontspanning. Teveel concentratie en je verkrampt, te nonchalant en het gaat ook fout. De balans tussen hoofd en lichaam. En als de speelbal dan bijvoorbeeld over drie banden precies zo bij bal drie komt zoals je had gepland, zorgt dat voor de ultieme kick. Biljarten houdt lichaam en geest actief. Wie wil dat nou niet?

Het huidige biljartcentrum, in gebruik sinds 15 augustus 2008, bestaat uit 10 kleine tafels en 2 matchtafels. Elke week weten meer dan 250 bezoekers de weg naar dit biljartcentrum te vinden. Daarmee is het biljartcentrum in Oegstgeest 1 van de drukst bezochte biljart- gelegenheden in de regio.

In het centrum spelen 10 biljartverenigingen waarvan een aantal aan zowel aan de dag- als avondcompetities deelnemen. Er is uiteraard ook gelegenheid om vrij te biljarten en sociale contacten te onderhouden. Onder het genot van een hapje en/of drankje aan de bar of tafeltje kan je de gespeelde partijen de revue nog een laten passeren.