Biljarten bij BCO


Biljartcentrum Oegstgeest is een top biljart accommodatie met kwalitatief zeer goed materiaal voor een breed publiek. Het centrum richt zich uitsluitend op carambole biljarten waar zowel de recreatieve, de wedstrijdbiljarter, de topbiljarter, de vrije biljarter en ook de ongeoefende biljarter zich thuis voelt.

Een tafel reserveren

Wil je zeker zijn van de beschikbaarheid van één of meerdere biljarttafels dan doe je er goed aan om vooraf te reserveren. Er kan maximaal voor een periode van twee uur een biljart worden gereserveerd. Indien er na twee uur biljarten geen andere liefhebbers wachten, kan er worden doorgespeeld. Als er echter bij de bar nieuwe biljarters zich aanmelden, moet het biljart worden vrijgemaakt.

Om te reserveren kunt u even bellen, maar het is gemakkelijker uw reservering online te doen middels ons reserveringssysteem. U maakt daarvoor éénmalig een account aan, en met dat account kunt u dan voortaan een (of meer) tafels reserveren, elke keer wanneer u wilt gaan biljarten.

Kijk wat voor u van toepassing is en klik dan op de betreffende regel om uw reservering in gang te zetten. U wordt doorgeleid naar ons reserveringssysteem.

Ik heb al een account en ik wil online reserveren. Breng mij naar de inlogpagina.

Ik heb nog geen account maar ik wil graag online reserveren. Breng mij naar de pagina waar ik een account kan maken.

Ik heb geen account en ik wil niet online reserveren. Ik wil alleen kijken wanneer er een tafel vrij is. Breng mij naar de pagina waar ik kan zien welke tafels nog vrij zijn.

Klik hier voor onze openingstijden en tarieven.