Verenigingen


Voor elke speler een passende vereniging!

Naast de mogelijkheid om vrij te biljarten spelen er diverse verenigingen in het biljartcentrum waarbij er zowel in recreatief verband wordt gebiljart maar ook in wedstrijd verband bij KNBB en CRBB aangesloten verenigingen.

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
OchtendBiolaDDVSBZN
MiddagPoedelaarsBZNPoedelaars
AvondSportBCO / CentraalDe Voskuyl1 en nog 5
Biljartclub (recreatief)

BIOLA

Speeldag: Maandagochtend van 09:00 tot 12:30

Besloten vereniging bestaande uit leden van de Oegstgeester sociëteit de Harmonie.

Biljartclub (CRBB)

De Poedelaars

Speeldag: Maandagmiddag van 13:00 tot 17:30 en vrijdagmiddag van 13:00 tot 17:30

Het is een vereniging voor 55 plussers. Vrouwen zijn van harte uitgenodigd. Gezelligheid staat voorop. De vereniging speelt altijd op de maandag en vrijdag middag vanaf 12.30. Het eerste uur kunt u oefenen, vanaf 13.30 zijn de onderlinge wedstrijden. Na de wedstrijden is er tot 17.30 gelegenheid tot vrij biljarten of een drankje te drinken aan de bar. Er zijn 2 teams die deelgenomen hebben aan de dag competitie in het district de Duinstreek.

Secretaris
Ton de Vink
Tel: 06 27883470
Email: tondevink@casema.nl

Biljartvereniging (KNBB)

Sport

Speeldag: Maandagavond van 19:00 tot 0:00

Gezelligheid en teamgeest gaan hand in hand. Wij spelen met drie teams. Eén C1-team in de avondcompetitie van de Duin- en Bollenstreek en twee in de dagcompetitie. (Reserve-)spelers zijn welkom. Op de clubavond is er training via onderlinge partijen en oefenstof.

Biljartclub (recreatief)

DDVS

Speeldag: Dinsdagochtend van 09:00 tot 12:30

DDVS (Door De Vut Samen) is een club (dus geen vereniging) van gelijkgestemde zielen die op een gezellige wijze willen biljarten. Een aantal keren per jaar houden we een onderlinge competitie.

Biljartvereniging (CRBB)

BZN

Speeldag: Dinsdagmiddag van 13:00 tot 17:30 en vrijdagochtend van 09:00 tot 12:30

BZN (Biljartvereniging Zonder Naam) richt zich op een brede groep recreatieve biljarters. Plezier staat voorop en niet de punten. De vereniging speelt alleen overdag. Je speelt altijd 2 wedstrijden. Er zijn 2 teams die deelnemen aan de dag competitie in het district de Duinstreek.

Biljartvereniging (KNBB)

BCO de beste keus

Speeldag: Dinsdagavond van 19:00 tot 0:00
Donderdag van 19:00 tot 0:00 uur; alleen matchtafel (3-banden groot)


Vereniging voor jong en oud, man en vrouw. Biljarten op recreatief en subtop niveau. Er is een onderlinge clubcompetitie op dinsdagavond. Drie teams nemen deel aan de dag-competitie en twee teams (Libre en 3-banden klein) spelen in de avond-competitie van het district de Duinstreek (KNBB). Daarnaast zijn er nog enkele teams, die deelnemen aan de landelijke competitie (Kader en 3-banden groot).

Biljartvereniging (KNBB)

Centraal

Speeldag: Dinsdagavond van 19:00 tot 0:00

BV Centraal is een van de oudste verenigingen in de regio waarbij er zowel recreatief als soms wedstrijdverband gespeeld wordt. Er is een onderlinge clubcompetitie voor libre, bandstoten en driebanden waarin de leden in elke spelsoort 2 maal per jaar tegen elkaar spelen.

Biljartvereniging (recreatief)

De Voskuyl

Speeldag: Donderdagavond van 19:00 tot 0:00

De Voskuyl is een recreatieve vereniging voor een avondje uit met biljarten en een drankje. We spelen een onderlinge competitie libre en bandstoten, hebben nog kleine toernooitjes en een uitermate gezellig diner.

Biljartclub (VG Biljart)

1 en nog 5

Speeldag: Vrijdagavond van 19:00 tot 23:00

Biljartclub 1 en nog 5 is een club van biljarters met een verstandelijke beperking. Door het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van alle vrijwilligers en de steun van een aantal sponsoren is deze club geworden tot wat het nu is: een mooie gelegenheid om in een gezellige en vriendschappelijke sfeer op een sportieve manier met elkaar bezig te zijn in een goede biljartlocatie, voorzien van alle benodigde faciliteiten.