Biljart Academie Oegstgeest 

Is het uw beurt om een activiteit voor de vriendengroep te verzinnen? Natuurlijk wilt u een onvergetelijk uitje regelen, waar iedereen nog lang over napraat. Dan bent u bij het Biljart Centrum Oegstgeest aan het goede adres. U zorgt voor de mensen, wij regelen voor u de rest!

Bent u op zoek naar actieve groepsactiviteiten? Wij bieden het allemaal aan. Vriendenuitjes voor zowel grote als kleine groepen zijn mogelijk. Voor uw vriendengroep hebben wij verschillende gezellige arrangementen beschikbaar.

Wat dacht u van het volgende arrangement:

Een biljartclinic in combinatie met een gezellig biljart toernooitje.

Op een gezellige avond of zaterdagmiddag zo’n drie uur met tien tot dertig personen waarin het eeuwenoude biljarten wordt beoefend. Met uitleg over het hoe, wat en waarom en daarna direct zelf biljarten, eerst even instructie van onze top biljart instructeurs en hierna een gezellig spel of toernooitje tien over rood. Het wordt door een ieder altijd als spannend, leerzaam, leuk en “eindelijk-eens-wat-anders” ervaren.

De biljartclinic wordt gehouden in het Biljartcentrum te Oegstgeest.  Biljarts, keu’s, biljartballen en krijtjes zijn aanwezig.

Arrangement 1      vrienden-deal                    Arrangement 2      party-deal

2 uur biljarten                                            2 uur biljarten

3 consumpties                                           5 consumpties

3 warme hapjes p.p.                                 5 warme hapjes                

€ 21,50 p.p.                                                 €  27,50 p.p.

De biljartclinic wordt gegeven door of onder verantwoordelijkheid van een team van biljart instructeurs van de biljart academie.

Interesse?  Biljart Academie Oegstgeest   Bob van Ingen Schenau    06-42507319