U vindt dat u voor uw personeel of cliënten wat leuks moet organiseren?

Eindelijk is er nu een leuk en alternatief idee.

De meeste ondernemingen, organisaties, instellingen, clubs en verenigingen hebben af en toe behoefte aan een collectief uitstapje.

Met dezelfde mensen in een andere omgeving gezellig iets anders doen dan de dagelijkse zaken, doet het ‘wij gevoel’ veelal sterk opleven. Dat is ook meestal de bedoeling van dergelijke uitstapjes. Ook na een presentatie door uw bedrijf in Biljartcentrum Oegstgeest, over bijvoorbeeld een nieuw product, is het fijn sportief af te reageren en te ontspannen.

Binnen dat kader biedt de Biljart Academie Oegstgeest u een unieke mogelijkheid: een biljartclinic in combinatie met een gezellig biljarttoernooitje. Op een gezellige avond of zaterdagmiddag zo’n drie uur met tien tot zestig personen waarin het eeuwenoude biljarten wordt beoefend. Met uitleg over het hoe, wat en waarom en daarna direct zelf biljarten, de een tegen de ander en de ander tegen de een, met z’n allen. Het wordt door eenieder altijd als spannend, leerzaam, leuk en “eindelijk-eens-wat-anders” ervaren.

De Biljartclinic wordt gehouden in het Biljartcentrum te Oegstgeest. Biljarts, keu’s en krijtjes zijn aanwezig.

Ontvangst vindt plaats in de ontvangstruimte van het biljartcentrum, een kopje thee of koffie staat voor u klaar. Daarna wordt de biljartzaal betreden. De kosten voor de biljartclinic bedragen € 39,00 per persoon all-in inclusief drie drankjes per persoon met een minimum van € 390,00 bij tien personen.

Dat wil zeggen: gebruik van de schitterende biljartzaal, gebruik van de biljarts, keu’s, biljartballen en inclusief btw. De clinic’s zijn uit te breiden met bijvoorbeeld gezellige warme hapjes, een lunch of een buffet.

Voor grotere groepen is het gehele biljartcentrum volledig af te huren waardoor u in volkomen privacy samen met uw personeel of cliënten de Biljartclinic kunt beleven.

De Biljartclinicwordt gegeven door of onder verantwoordelijkheid van een team van biljartinstructeurs van de Biljart Academie Oegstgeest.

Interesse? Neem contact op met de Biljart Academie Oegstgeest,

Bob van Ingen Schenau, 06-42507319.