Zomer Toernooi SBCO wederom een groot succes

Op 6 juli j.l. hebben de 40 deelnemers (het maximale aantal inschrijvingen) een prachtige biljart dag beleefd in het biljart centrum te Oegstgeest.
Op 10 biljarts werden in poules van vier personen met wisselende samenstellingen gestreden. Tijdens het zomer toernooi moesten de deelnemers afhankelijk van hun moyenne eerst libre en hierna bandstoten spelen.
Omdat iedereen op tijd naar huis wilde in verband met het EK Voetbal werden de partijen gedurende de middag sessie enigszins ingekort voor alle deelnemers. Toch bleek dat met name het bandstoten voor veel deelnemers een moeilijke discipline is.
Uiteindelijk waren er na zes partijen twee deelnemers ongeslagen, en een aantal deelnemers hadden vijf potjes gewonnen en één keer verloren. Na wat rekenwerk door de wedstrijdleider bereikte Sjaak Bentvelzen een verdiende derde plek, Jack Bruin mocht de beker voor de tweede plek in ontvangst nemen en de verdiende winnaar was Rob Groot.
Tijdens de prijsuitreiking konden alle deelnemers genieten van de heerlijke vleesgerechten van de barbecue in combinatie met diverse sausjes en salades.


Al met al een geslaagde biljart dag !