Het 4de SBCO Open Driebanden Toernooi

In een ontspannen sfeer hebben op 22 oktober een groot aantal driebanden spelers gestreden om de wisselbokaal van het SBCO Driebanden Toernooi.

Na drie keer in een poule de strijd aan te gaan met steeds twee andere spelers werd het al gauw duidelijk dat er vier spelers van het toernooi om de prijzen gingen strijden.

Alphons Smit uit Zoetermeer was de grote kanshebber in de halve finale, tenslotte had tot nu toe al zijn partijen gewonnen,  maar hij verloor verassend van Hans Dool uit Leiden. De andere halve finale was een zeer close finish met als uiteindelijke winnaar Wilfrid van Pelt.

In de finale was duidelijk dat Wilfrid niet meer de concentratie bijeen kon houden want hij verloor kansloos van de ontketende Hans Dool. Een uitstekende biljarter uit het Leidse circuit die zeer goed uit de voeten kan op het uitstekende biljart materiaal van het Biljart Centrum te Oegstgeest.

Tijdens de prijsuitreiking werd er door de deelnemers genoten van een heerlijk stamppotten buffet met als resultaat dat iedereen tevreden naar huis ging.